5.4.2024 16:00
Hyvinkään Palloseura

Toiminnanjohtajan tervehdys sarjakauden alkuun


Jälleen kerran pitkä talvikauden harjoittelu kääntyy pikku hiljaa kevättä kohti, vaikka ikkunasta katsoessani ei siltä juuri nyt näytä. Kevät tarkoittaa sitä että tuleva sarjakausi lähenee ja pääsemme mittaamaan harjoittelun tuloksia peleissä.

Haluaisin muistuttaa HyPS-yhteisöä asenteista pelaamiseen ja yleisesti siitä, miten HyPS näyttäytyy pelikentillä Hyvinkäällä ja muilla jalkapallopaikkakunnilla. Me emme luovuta, me emme lannistu takaiskuista, me emme pelkää virheitä! Jatkamme tsemppaamista viimeiseen vihellykseen saakka!

Me kunnioitamme peliä, pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja kaikkia yhteisen edun nimiin toimivia.

Kun HyPS pelaa, kentältä eikä katsomosta kuulu vastustajalle, vastustajan valmennusryhmälle tai tuomarille huutelua. Kentällä keskitytään oman parhaan tekemiseen ja oman joukkueen tsemppaamiseen. Katsomossa taas keskitytään kannustamaan omia ja myös vastustajaa.

Jalkapallo on pelaajien peli jossa yhdessä voitetaan tai hävitään, tehdään virheitä joista opitaan. Joten antakaamme pelaajien pelata!

Toivotan kaikille menestyksekkäitä pelejä! Menestyksellä tarkoitan uskallusta ylittää itsensä ja laittaa kaikki likoon yhteisen hyvän eteen. Tulos usein seuraa edellä mainittuja asioita, ei välttämättä heti, mutta pitkässä juoksussa aina.

 

Tulevalla sarjakaudella Palloliiton sarjoissa meillä pelaa 31 joukkuetta ja muissa alueellisissa sarjoissa 10 joukkuetta. Näihin kun lisätään Euroliiga niin voidaan sanoa että pelejä on paljon ja niin kuuluu ollakin.

Nähdään kentällä!

 

Jukka Räsänen
HyPS toiminnanjohtaja