21.6.2022 10:40
Hyvinkään Palloseura

Kevätkierrokset pelattu suurimmassa osassa sarjoja - Yhteenveto

Suurin osa Hyvinkään Palloseuran joukkueista on saanut keväkierroksen pelattua ja nyt on hyvä käydä vähän läpi edeltäviä muutamaan kuukautta ja katsoa jo hieman tulevaa.

Miesten Edustus on Nelosen lohko.4 sijalla kaksi, tasapisteissä kärjessä olevan NJS/2 kanssa. Yhdeksän ottelun jälkeen saldona on 6-3-0 ja pelaaminen on kehittynyt koko ajan mikä tietysti pääasia. Nostona lohkon maalipörssin toisena on Esa Palomäki komealla 15 maalilla. Lohkoista ykkönen nousee suoraan ja kakkonen karsii noususta Kolmoseen.

Naisten Edustus on Kolmosessa sijalla kaksi, pari pistettä kärjestä. Lohkosta nousee kaksi suoraan, joten tilanne näyttää oikein hyvältä. Naiset ovat pelanneet koko kauden hienoa jalkapalloa ja yksittäisinä nostoina Venla Raassina jolla 10 maalia kasassa sekä Emmi Romppainen joka osunut 9 kertaa.

TU18 (B-tytöt) ovat pelanneet kahdella joukkueella, toinen ryhmä valtakunnallista Ykköstä ja toinen ryhmä Eteläisen alueen kolmosta. Ykkösessä yhdeksän pelin jälkeen HyPS on sijalla neljä, 17 pisteellä. Joukkue jatkaa myös syksyllä Ykkösessä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T181!spljp22/group/2/

Kolmosessa HyPS sijoittui seitsemän joukkueen lohkossa sijalle neljä. Joukkue jatkaa kolmosessa myös syksyllä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T183!etejp22/group/2/

U17 (B-pojat) ovat pelanneet kahdella joukkueella, toinen ryhmä valtakunnallista Ykköstä ja toinen ryhmä Eteläisen alueen kolmosta. Ykkösessä 15 joukkueen lohkossa HyPS sijoittui 25 pisteellä komeasti sijalle viisi ja jatkaa syksyllä samassa sarjassa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P171!spljp22/group/1/

Kolmosessa HyPS sijoittui kymmenen joukkueen lohkossa sijalle kolme ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P173!etejp22/group/2/

U15 (2007-syntyneet) ovat pelanneet kahdella joukkueella, toinen Eteläisen alueen kakkosta ja toinen kolmosta. Kakkosessa HyPS sijoittuu sijalle kaksi tai kolme ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P152!etejp22/group/3/. Kolmosessa joukkue sijoittui sijalle kuusi ja oli ensimmäinen varma säilyjä sarjassa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P153!etejp22/group/2/

TU14 (2008-syntyneet) ovat pelanneet kahdella joukkueella, toinen Eteläisen alueen kakkosta ja toinen 8v8 sarjaa. Kakkosessa joukkue sijoittui sijalle kolme ja karsii noususta Ykköseen HooGee:tä vastaan juhannuksen jälkeen keskiviikkona. Harmittavasti räikeän tuomarivirheen vuoksi suora nousu jäi saavuttamatta, mutta karsinnasta on oikein hyvät mahdollisuudet saada joukkueelle ansaittu nousu. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T142!etejp22/group/2/

8v8 sarjassa joukkue sijoittui viimeiseksi ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T14_8!etejp22/group/1/

U14 (2008-syntyneet) ovat pelanneet kahdella joukkueella, toinen Eteläisen alueen ykköstä ja toinen nelosta. Ykkösessä HyPS aloitti loistavasti, mutta loppua kohti tulokset vähän hiipuivat ja lopullinen sijoitus oli seitsemäs. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P141!etejp22/tables

Nelosessa joukkue sijoittui sijalle kolme ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P144!etejp22/group/2/

TU13 (2009-syntyneet) pelasivat kakkosta ja päättivät kevään nousuun ykköseen. Loistava kevät tytöiltä! Joukkueella vielä yksi peli pelaamatta minkä panoksen lohkon voitto. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T132!etejp22/group/2/

U13 (2009-syntyneet) ovat pelanneet kolmella joukkueella Eteläisen alueen sarjoja. Kakkosessa HyPS oli lohkon viimeinen ja jatkaa pelejä syksyllä kolmosessa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P132!etejp22/group/4/. Kolmosessa HyPS Sininen sijoittui lohkon viimeiseksi ja jatkaa pelejä syksyllä nelosessa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P133!etejp22/group/3/. Vitosessa HyPS Punainen A sijoittui sijalle 7 ja jatkaa syksyllä joko vitosessa tai kutosessa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P135!etejp22/group/3/

TU12 (2010-syntyneet) pelasivat yhdellä joukkueella Eteläisen alueen kolmosta. Joukkue paransi kauden edetessä, mutta lopullinen sijoitus oli neljäs ja syksyllä pelit jatkuu nelosessa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T123!etejp22/group/2/

U12 (2010-syntyneet) pelasivat neljällä joukkueella Eteläisen alueen sarjoja. Kakkosessa HyPS sijoittui sijalle neljä ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P122!etejp22/group/5/. Kolmosessa HyPS Sininen sijoittui sijalle kolme ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P123!etejp22/group/5/. Nelosessa HyPS Punainen A sijoittui sijalle kuusi ja pelit jatkuvat syksyllä joko nelosessa tai vitosessa. https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P124!etejp22/group/5/. Kutosessa HyPS Punainen B sijoittui viimeiseksi ja jatkaa samassa sarjassa myös syksyllä https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P126!etejp22/group/4/.

Lisäksi useat ikäluokat (U11, U10, U9 sekä tytöt TU11-12, TU9-10) pelasivat Eteläisen alueen sarjoja sekä Opel Liigaa.

" Olen suhteellisen tyytyväinen kevään suorituksiin joukkueidemme osalta. Monessa ikäluokassa olemme ehkä vähän ylittäneet odotuksia ja taas toisaalta joku hakee sitten onnistumisia hieman alempaa syksylle. Meillä ollut paljon uudistuksia toiminnassa ja kaikilla muutoksilla kestää aina oma aikansa, jotta ne saadaan näkymään. Meillä on strategisena tavoitteena pärjätä kilpailullisesti nuorissa ikäluokista toiseen kahdella ylimmällä tasolla sekä tarjota ikäluokassa mahdollisuus pelata useammalla tasolla ja sitä kohti teemme töitä määrätietoisesti. Vaikka kausi on kesken vielä, niin pakko nostaa silti Edustusjoukkueet esille ja molemmat hienosti sarjan kärkipäässä, etenkin se miltä joukkueet ovat näyttäneet kentältä miellyttää. Myös B-junioreissa pojat ja tytöt esiintyneet hienosti sekä tyttöpuolella nostona vielä Jokke Häkkisen valmentamat T14 ja T13 jotka molemmat voivat päättää kevään nousujuhliin" Timo Lehtihalmes, Hyvinkään Palloseuran Valmennuspäällikkö, iloitsee.